GRATIS BEZORGING IN DE BENELUX! EXTRA SHIRT VANAF EEN AANKOOPBEDRAG VAN €125!

ONS VERHAAL

Opgericht in 2022, uit liefde voor voetbal en de mooie shirts die het oplevert. Mystery Shirt Club is vastberaden om de uniekste voetbalshirts over de gehele Benelux te verspreiden.

 

Hoe zijn we begonnen?

Wat aanvankelijk begon als een hobby, het kopen van eigenzinnige shirts voor verjaardag geschenken van vrienden, is uitgegroeid tot een onderneming. Toen ik zag hoe blij mijn vrienden werden van deze 'mysterieuze voetbalshirts' en de complimenten die ze kregen, realiseerde ik me al snel dat er een gat in de markt was voor dit product en dat dit product in staat is om verrassing en vreugde te creëren onder de mens.

Waar staan wij voor?

Wij staan voor kwaliteit, wij leveren dan ook gegarandeerd officiële shirts. Wij doen dan ook ons uiterste best om de mooiste shirts voor jou uit te zoeken. Wij staan 100% achter de shirts die wij in de Mystery Boxen stoppen, wij zullen dus altijd ons uiterste best doen om aan jouw specifieke behoefte te voldoen. 

Ons uiteindelijke doel...

Wij willen duizenden mensen blij maken met onze Mystery voetbalshirts. Een glimlach toveren bij voetballiefhebbers is ons ultieme doel en daarnaast willen wij onze Mystery shirts over de hele Benelux verspreiden. Om dit doel te bereiken is er veel inspanning nodig, dus doe met ons mee en help de unieke mysterie te verspreiden! 

MysteryShirtClub